Постинг
19.10.2017 18:15 -
Гофрети по белгийски
Необходими продукти:
5 ч.ч.брашно
1 ч.ч.захар
4 яйца
30 мл.ром
125 гр.масло
1 ч.л.канела
бакпулвер
2 ч.ч.пр.мляко
Време за приготвяне:10мин
Начин на приготвяне:
Сложете захарта,брашното,бакпулвера и канелата в голяма купа и разбъркайте.Добавете яйцата,размекнатото масло,рома и пр.мляко и продължете да разбивате.Оставете тестото да престои 30 мин.Печете на добре загрят гофретник.
5 ч.ч.брашно
1 ч.ч.захар
4 яйца
30 мл.ром
125 гр.масло
1 ч.л.канела
бакпулвер
2 ч.ч.пр.мляко
Време за приготвяне:10мин
Начин на приготвяне:
Сложете захарта,брашното,бакпулвера и канелата в голяма купа и разбъркайте.Добавете яйцата,размекнатото масло,рома и пр.мляко и продължете да разбивате.Оставете тестото да престои 30 мин.Печете на добре загрят гофретник.
Няма коментари