Постинг
04.11.2017 13:24 -
Печена тиква
Автор: kuhnq
Категория: Рецепти
Прочетен: 5683 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 05.11.2017 10:31
Прочетен: 5683 Коментари: 0 Гласове:
-3
Последна промяна: 05.11.2017 10:31
Необходими продукти:
1 цигулка
2 суп.л.кафява захар
2 суп.л.захар
2 суп.л.мед
100 гр.стафиди
100 гр.орехи
2 ч.ч.вода
2 суп.л.ром
канела
Начин на приготвяне:
Тиквата се измива и разполовява по дължина.Изчиства се от семките вътре.Посипва се с двата вида захар и меда.Прибавят се предварително накиснатите стафиди в рома за 20 мин.,орехите и канелата.Слагат се двете половинки в тава за печене,в която изсипваме водата.Покриват се с фолио и се пекът на 150°С за около 2ч
1 цигулка
2 суп.л.кафява захар
2 суп.л.захар
2 суп.л.мед
100 гр.стафиди
100 гр.орехи
2 ч.ч.вода
2 суп.л.ром
канела
Начин на приготвяне:
Тиквата се измива и разполовява по дължина.Изчиства се от семките вътре.Посипва се с двата вида захар и меда.Прибавят се предварително накиснатите стафиди в рома за 20 мин.,орехите и канелата.Слагат се двете половинки в тава за печене,в която изсипваме водата.Покриват се с фолио и се пекът на 150°С за около 2ч
Няма коментари